Співачка Мадонна вразила шанувальників у соцмережі, представивши сміливий образ на вечірці, присвяченій дню народження її дочок-близнюків Естер та Моллі.

Відповідну публікацію Мадонна оприлюднила на своїй сторінці у Instagram у розділі Stories.

64-річна ікона звернулася до своєї історії до Instagram, щоб побажати своїм дочкам всього найкращого, коли вона відсвяткувала їхні дні народження.

Хітмейкер Vogue поділився знімками близнюків Естель та Стелли, а потім поділився фотографією всіх разом.

Скрін сторіс Мадонни
Скрін сторіс Мадонни

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Мадонна виглядала чудово, поєднуючи своє нове волосся з рваними джинсами та чудовим чорним сітчастим топом з мереживним боді під ним.

Співачка Material Girl написала знімки: «Веселощі дня народження».

Скрін сторіс Мадонни
Скрін сторіс Мадонни

Минулого тижня Мадонна приголомшила шанувальників своєю нестарілою красою, опублікувавши відео, коли вона вийшла на вулиці Сицилії, щоб повечеряти та повеселитися з групою своїх друзів.

Відео, розміщене в Instagram, присвячене хіту співака La Isla Bonita 1986 року, показало, як Мадонна насолоджується їжею на свіжому повітрі при свічках зі своїми друзями.

Вночі вони співали, танцювали та сміялися на вулицях.

Її шкіра виглядала абсолютно бездоганною, рожева помада підкреслювала її губи, а димчастий макіяж очей надавав їй гламурного вигляду.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Мадонна у вульгарному вбранні стукала і облизувала всіх поспіль на брудній тусовці.

Нагадаємо, Мадонна демонструє ультрасексуальність у прозорій білизні.