На всю Україну гримлять подвиги телеведучого та волонтера Сергія Притули зі збору грошей для потреб ЗСУ. То вони з Лаченом збирали на байратари, то купили супутник.

Так, допомога по істині неоціненна, але за всім цим мало хто помічає й інших знаменитостей, які викладаються на повну заради нашої перемоги.

Серед них і красуня Тетяна Песик із "Жіночого кварталу", яка раніше смішила українців у складі команди "VIP Тернопіль". Дівчина вже вкотре збирає на дрони та авто для ЗСУ за допомогою кави.

"Всі, хто не розуміє те, що відбувається. За допомогою кави ми збираємо кошти для наших ЗСУ 1 чашка кави = 30 гривень. 7 400 чашок кави = авто Таким шляхом ми купуємо автомобілі для наших хлопців. Наша мета 1 авто на день" , - заявила у своє час Песик.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Таку ініціативу підтримали і Коля Сєрга з Данієлем Салемом, адже тепер у одеських кафе, крім свого замовлення, можна сплатити і чашку віртуальної кави на позашляховики військовим.

Українці лише раді підтримати таку ідею:

"Крутезна ідея. Шалена реалізація. Хоч бойових і не отримали і за солдатське грошове забезпечення доводимо до розуму техніку від держави та волонтерів", "Вдячні за вашу роботу", "Ну, круто", "Супер. Шикарно, молодець. Дякую, що допомагаєте фронту.", "Вже відправила свою каву, все буде Україна"...

Нагадаємо, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" розтанула в обіймах Олексія Арестовича, який порадував обіцянкою.

Раніше ми повідомляли, що Таня Песік із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма.