Недавній епізод подкасту Меган Маркл із Сереною Вільямс був розкритикований королівським експертом, який назвав його «болючим провалом».

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

У той час як герцогиня Сассекська виконує свій контракт зі Spotify з новим епізодом свого подкасту Archewell Audio, вона зазнала різкої критики.

Коментарі королівського експерта Еріка Шиффера розкритикували епізод під назвою «Архетипи».

Насправді цей епізод був настільки поганим, що Шиффер вважає, що він «загрожує виживанню» її серії подкастів на Spotify.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Меган Маркл побачила, як Netflix відмінив її мультсеріал «Перлина»
Меган Маркл побачила, як Netflix відмінив її мультсеріал «Перлина»

Експерт Шиффер сказав: «Схоже, Меган поставила перед собою завдання змусити громадськість олюднити її, але її план з «Архетипами» досі є болючим хворобливим провалом і становить загрозу виживання її серіалу. Епізод був схожий на зламаний відбійний молоток через те, що він не був новаторським. Герцогиня Сассекська повинна глибше покопатися в собі, якщо вона хоче врятувати підкаст, що нині страждає від того, що більшість визнає спіраллю смерті. Багато слухачів хочуть почути справжню герцогиню, а не якусь сфабриковану насмішку Меган, що калічить».

Різкі коментарі на адресу Меган супроводжуються деякою похвалою на адресу Вільямс, чий гостьовий ролик в епізоді був відзначений за «справжню достовірність».

Меган Маркл: скрін з відео
Меган Маркл: скрін з відео

Шиффер продовжив: «Діалоги Меган виглядають так, ніби вона читає глибоко надруковані слова, випалені в застиглому цементі. Серена зробила все можливе, щоб передати цей епізод із її справжньою достовірністю. Якщо мета Меган у подкасті – олюднити себе і зробити себе привабливішою, то цей раунд – серйозний провал. Перше враження від Archetypes — смертельний поцілунок для рейтингів».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Маркл зазнала великого фіаско після скасування Netflix.