Періс Гілтон розляглася на машині заради нової пісні Брітні Спірс та Елтона Джона "Hold Me Closer".

41-річна спадкоємиця готелю опублікувала в Tik Tok 26 серпня кумедне відео, на якому вона одягнена в рожевий спортивний костюм кольору жувальної гумки і танцює під хіт на своїй рожевій машині.

"Hold Me Closer офіційно вийшов, і я програватиму його на повторі до особливого розпорядження! Так пишаюся тобою, сестричка britneyspears" " - підписала вона кліп.

@parishilton

“Hold Me Closer” is officially out & I’ll be playing it on repeat until further notice! So proud of you sis @britneyspears 👑🧚‍♀️💖 #HoldMeCloser #Sliving #ThatsHot 🔥

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще
♬ Hold Me Closer - Elton John & Britney Spears

Гілтон був давньою прихильницею 40-річної Спірс, особливо під час боротьби суперзірки поп-музики за свободу від її 13-річного опікунства батьком.

У вересні 2021 року випускниця "Простого життя" написала есе про Спірс для Time 100, в якому назвала свою давню подругу "милою душею" та "борцем".

"Незважаючи на темряву, що оточувала її життя, Брітні втілює радість і ділиться світлом свого прекрасного серця, назавжди залишившись суперзіркою, - написала Гілтон. - Тому ми підтримуємо її і вболіваємо за неї, коли вона перетворює біль на мету, її непохитний дух сильніший, ніж будь-коли".

Періс Хілтон
Періс Хілтон

Гілтон була однією з небагатьох високопоставлених гостей, які були запрошені на ексклюзивне весілля у колишньому будинку Спірс у Таузенд-Оукс, штат Каліфорнія, у червні.

Незабаром після весілля зірка "Красуня і чудовисько" розповіла, що навіть відмовилася від діджеїнгу на честь президента Байдена, щоб бути присутньою на великому дні своєї хорошої подруги.

Нагадаємо, що українці висміяли Періс Гілтон за безглуздий образ.

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс більше немає, виконавиця "Toxic" таки зробила це.