Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Настя Покрищук любить показувати шанувальникам як виглядала раніше, щоб похвалитися результатом численних пластичних операцій. У минулому у неї не було великих вилиць, штучних грудей, п'ятої точки і рожевого волосся.

Настя Покрищук, фото з Instagram
Настя Покрищук, фото з Instagram

Загалом дівчина виглядала досить пересічно, але максимально натурально. Завдяки спорту у неї завжди була чудова фігура, але щось все ж таки не влаштовувало.

Цього разу вона показала кадри із шоу "Богиня шопінгу", в якому брала участь декілька років тому. І знову, відчутну різницю з її сучасним виглядом можна побачити відразу.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Скріншот із Instagram, Настя Покрищук
Скріншот із Instagram, Настя Покрищук

Шанувальники умовно розділилися на два табори - перші розхвалили Настю за таке перевтілення, другі заявили, що вона спотворила себе.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Для порівняння, ось її недавні знімки.

Раніше ми писали про те, що перероблена "пацанка" Покрищук посмикалася з автоматом у руках, оголивши живіт: "Тобі йде"

Як повідомляв Знай.ua, перероблена пацанка Настя Покрищук задерла майку і дещо показала, щоб "принизити" хлопців: "Це відстій"

Також портал Знай.ua писав, що скандальна блогерка Настя Покрищук не посоромилася "замутити" з найкращим другом "свого хлопця": "Маршрут перебудований"