Переможниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська частенько радує шанувальників свіжими публікаціями, не забуваючи ділитися новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі Instagram підписано понад 200 тисяч людей.

Для всіх українських матерів зараз гостро стоїть питання про те, чи повертатися з дітьми до України, де продовжуються бойові дії. На носі початок навчального року і це також непокоїть Ольгу Мартиновську. Вона зізналася, що важко прийняла рішення залишитися з донькою Вірою в Європі, оскільки їй дуже страшно за долю дитини.

Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська
Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська

"Поки є хоч мінімальний ризик і ймовірність потрапити під вибух, поки немає спокою в місці, де всім серцем так хочеться бути… я не дозволю собі повернутися і бути", - поділилася Мартиновська.

Так як Віра зовсім маленька і не може себе захистити, Ольга не дозволить собі повернутися, як би сильно не мріяла про це. Вона шалено боїться втратити крихітку, а разом і з нею сенс життя.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Коли я тільки допускаю в найжахливіших кошмарах, що можу піти на роботу, лишити її вдома чи в школі і…. не дай Боже втратити, бо той вирішить випустити ракету саме туди …. для чого тоді жити? для чого це все? Не буде сенсу!" - заявила Ольга.

Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Мартиновська знайшла Тіщенка, який "втік" до Парижа: "Чому він там?"

Як повідомляв Знай.ua, Ольгу Мартиновську безбожно обікрали в Парижі, поки вона тяжко працювала заради України: забрали останні гроші та навіть кросівки

Також портал Знай.ua писав, що Мартиновська з "МастерШеф" зворушливо поцілувала Ярославського і відкрила велику таємницю: "Не можу більше приховувати"