Джозеф Баена, син Арнольда Шварценеггера, готується змінити спортзал на танцмайданчик після того, як підписався на американську версію «Танці з зірками».

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

24-річного хлопця бачили в Лос-Анджелесі, коли він прямував до репетиційної студії, намагаючись залишитися повністю інкогніто під світловідбивним козирком.

У минулому знаменитості у програмі носили козирки, щоб захистити свої обличчя від пильної папараці перед офіційним оголошенням.

Джозеф Баена: скрін із соцмережі
Джозеф Баена: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Джозеф, олімпійський важкоатлет і агент з нерухомості, був помічений тим, хто йде з супроводжуючим поруч зі студії. Однак його вражаючі біцепси підказували, хто ховається за маскою.

Раніше того ж дня Джозеф також зайшов до Instagram у тому самому вбранні, в якому його було зображено.

Скрін сторіс Джозефа Баена
Скрін сторіс Джозефа Баена

Декілька знаменитостей у масках були помічені танцювальною студією, включаючи сенсацію TikTok Чарлі Д'Амеліо, комедійну зірку Уейна Бреді і Деніела Дюранта.

Джозеф пішов стопами свого знаменитого батька у спортзалі, а також отримав кілька акторських ролей завдяки своєму менеджеру Генрі Пензі, який дав йому роль у науково-фантастичному фільмі «Колісниця».

Нещодавно він розповів про свої стосунки зі своїм знаменитим батьком через їхню спільну любов до фітнесу та бодібілдингу.

Арні навіть подарував йому екземпляр «Енциклопедії сучасного бодібілдингу», співавтором якої він є і вважається «Біблією» бодібілдерів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", син Арнольда Шварценеггера у спідниці спантеличив фанатів.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер знайшов сили особисто допомогти військовим України.