Перевтілення доньки зірки "Квартал 95" та "Жіночого кварталу" Олени Кравець почалося рік тому з обрізаної чубчика, фарбування у темний колір та появою татуювання з текстом "Танцуй" на руці.

Про це повідомляв Знай.ua.

Здається, дівчина живе спокійним життям, займаючись танцями. Вона не викидає фінти, як, наприклад, донька Олі Полякової та просто розвивається. А мама її у цьому всіляко підтримує. Але, не все так гладко... Маша Кравець має свій телеграм-канал, який вона зараз закинула, але раніше активна вела. І ось, 2 роки тому вона писала там про те, що її турбує.

"Нещодавно у мене почалися деякі проблеми зі сном. Постійно крутилася і прокидалася вночі, в результаті вранці вставала з почуттям втоми. У мене в телефоні завжди була програма для медитацій, де зібрано неймовірну різноманітність різних видів медитацій, яку озвучує дівчина з дуже приємним голосом. Ще там є опція всяких звуків природи, під які теж дуже приємно засинати.

Маша Кравець, фото - https://www.instagram.com/ma_kravets/
Маша Кравець, фото - https://www.instagram.com/ma_kravets/

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також дівчина робила усілякі дихальні медитації. Але!
Згодом зіткнулася з тим, що це їй не допомагає, і вона знову дуже довго не могла заснути. Так вона перейшла на новий рівень медитацій у додатку до сну.

"Йде 22 хвилини начебто. Я заснула десь на 7й. І це при тому при всьому, що до цього сну у мене не було в жодному оці взагалі ... і прокинулася я з повним відчуттям того, що реально виспалася і сон у мене був дуже міцний! Як місяць тому."

Нагадаємо, що донька Олени Кравець із "Квартал 95" зізналася у провині на тлі ЛГБТ прапора.

Раніше ми повідомляли, що 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" Маша вразила своєю гнучкістю.