Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці зі зірками" Ілона Гвоздьова виставила кілька Stories та пограла зі своєю сексуальністю.

Вона часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 350 тисяч людей. І на цей раз жінка поцікавилася - чи варто їй показувати свої купальники.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Літо закінчується, я так і не встигла вигуляти свої подарунки, але вірю, що скоро все зміниться", - зазначає вона.

На знімку Ілона Гвоздьова зняла великий кадр свого тіла. Її рука плавно приспускає гуму білизни з плеча, таким чином, оголивши його.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories
Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories

А потім вона показала себе у купальнику. Не десь на морі, а біля маленького, зеленого озера та великого будинку на тлі. На ній відрядний купальник жовтого та синього кольорів.

Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories
Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories

До цього, в публікації, Ілона виставляла відео про жіночий клуб, заявивши, що тільки вони можуть зрозуміти один одного, думки, переживання та знайти сили, щоб жити далі.

"Такі прекрасні всі наші жінки. Така атмосфера була", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" вперше в житті зважилася на несподіваний експеримент: "Кайфанула"

Як повідомляв "Знай.uа", Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розповіла про пережиті за війну трансформації: "Освітила темні сторони"

Знай.ua писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" запропонувала кримчанам допомогу з побитими будинками: "Наступне літо там"