Усі жінки люблять, коли їх сприймають на менший вік, ніж є насправді. Хоча, напевно, підлітки таки хочуть виглядати старшими, адже хлопчики з університетів їх більше приваблюють, ніж ровесники.

Чи це все-таки неправильна теорія? Відповідь на це запитання отримали чоловіки у шоу "Хто зверху". Оскільки команда Сергія Притули перемогла у конкурсі, то вони отримали можливість заробити бонусну тисячу гривень, якщо дадуть правильну відповідь на запитання: "Скільки відсотків жінок радіють, коли їх просять показати паспорт на касі?"

Шоу " Хто зверху?", фото з Нового каналу
Шоу " Хто зверху?", фото з Нового каналу

Команда у складі Сергія Притули, Михайла Заливака (головний герой шоу "Холостяк"), Григорія Решетника та Ivan NAVI вирушила на дискусію, під час якої з'ясувався цікавий факт про колишнього Ані Богдана.

Гриша Решетник запропонував поставити цифру у 69%.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Давай, красиво, нам, як багатодітним татусям..." , - сказав він

Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik
Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik

"Ти не проти 69, Мишко?", - Запитав Сергій Притула.

Заливако відповів, що в нього такі номери на машині. Далі він назвав цифри, які запікали режисери. Мабуть, щоб набридливі фанатки не вирахували Заливака.

"Добре, що ти сказав це на камеру. Тобто це ти навіть машиною своєю натякаєш, що ти харош" , - скептично відповів Притула.

Така відповідь кинула Лесю Нікітюк в екстаз, адже капітан чоловічої команди підніс це, як повністю його рішення.

"Нічого не показуйте на екран, 2 тисячі ваші, Мишко вгадав", - прокричала Нікітюк.

Як підсумок, правильною була відповідь 73%, але хлопці отримали тисячу гривень, оскільки тут дозволена похибка в 10% і вони вписалися в неї.

Нагадаємо, що Анна Богдан покинула Мишу Заливака, а українці зневірилися у шоу "Холостяк".

Раніше ми повідомляли, що Михайла Заливака та Анну Богдан, після розповідей про їхнє розставання, помітили разом у романтичних обіймах.