Танька з "Країні У", комік та актриса шоу "Ліга сміху" Тетяна Песик повернулася до Instagram Stories після досить тривалої "пропажі".

Жінка радує українців паралельно до старанної роботи на волонтерському фронті. Вона періодично викладає будь-які публікації у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 480 тисяч людей.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Ну що... два тижні їх не було в моїх пристрастях. Багато хто писав, переживав, тримайте з бараболькою і цибулькою", - пише Тетяна Песик.

На знімку вона запечатала кохання багатьох українців, те, від чого мільйони не відмовилися б... йдеться, звичайно ж, про вареників - у її випадку, з картоплею та цибулькою.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тетяна Песик, скріншот: Instagram Stories
Тетяна Песик, скріншот: Instagram Stories

"Погрожувала йому, що з'їм його пельмені. Так одразу почав їсти - ще з сиром", - додала Тетяна Песик.

Це стосується малюка, якого вона зняла на камеру.

Тетяна Песик, скріншот: Instagram Stories
Тетяна Песик, скріншот: Instagram Stories

А після цього Тетяна вкотре нагадала про збір коштів на дрони для українських військовослужбовців. Бо цієї техніки вони дуже потребують, щоб незабаром вона допомагала знищувати окупантів.

Нагадаємо, Таня Песик із "Жіночого до варту" захопилася маленькими українцями , яким довелося надто швидко подорослішати: "Це майбутнє"

Як повідомляв "Знай.uа", запальничка "Жіночого кварталу" Таня Песик наздоганяє Сергія Притулу, ВСУ сподобається "обновка": "Всі, хто не розуміє"

Знай.ua писав, Таня Песик з "Жіночого кварталу" розтанула в обіймах Олексія Арестовича, який порадував обіцянкою: "Через 2-3 тижні..."