Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль опублікувала неймовірні знімки, зроблені професійним фотографом у самому серці Києва. Артистка одягла симпатичний брючний костюм із жилеткою і розпустила своє біляве волосся.

Скріншот із Instagram, Тіна Кароль
Скріншот із Instagram, Тіна Кароль

Співачка зізналася, що така зйомка відбулася вперше з початку бойових дій у її рідній Україні.

"Мурашливі емоції під час цієї фотосесії, у центрі столиці. Це перша така прогулянка, в об'єктив, з часів війни.Незламні і нескорені", - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники оцінили неймовірну красу артистки, а деякі ще зазначили, що вона зовсім схудла за час війни і попросили її звернути на це увагу. Не лише за Тіною помітили такі зміни, інші зірки теж набрали чи втратили вагу через стрес.

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зганьбилася в Казахстані після слів про інтелект: "Двох слів не пов'язує"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль мрійливо заговорила про шлюб із бійцем з ЗСУ: "Триміла від того, що поруч..."

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль показала, в яких польових умовах живуть бійці під час війни: "Ми шукали Героїв, а вони серед нас"