Володарка премії MTV Video Music Award Нікі Мінаж, яка була відзначена цього року, віддала шану покійним іконам Майклу Джексону та Вітні Х'юстон у зворушливому привітанні.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

39-річну репершу було нагороджено премією Video Vanguard на 38-й церемонії в неділю (28 серпня) у Prudential Center у Нью-Джерсі, США.

Під час своєї промови співачка Super Bass віддала шану музичним іконам Майклу та Вітні Х'юстон, сказавши мільйонам шанувальників, що хотіла б, щоб вони «були тут».

Майкл Джексон і Бабблз, фото з соцмереж
Майкл Джексон і Бабблз, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подякувавши безліч артистів, включаючи Каньє Веста, Мадонну та Ріанну, вона сказала: «Хотілося б, щоб тут були Вітні Х'юстон та Майкл Джексон. Хотілося б, щоб люди розуміли, через що вони проходять. Я хотіла б, щоб люди серйозно ставилися до психічного здоров'я, навіть до тих, у кого, здавалося б, ідеальне життя».

Потім публіка вибухнула оплесками.

Нікі вела церемонію нагородження разом із співаком First Class Джеком Харлоу та репером LL Cool J.

Нікі Мінаж
Нікі Мінаж

Вона отримала премію Майкла Джексона Video Vanguard Award, яка «вручається артистам за їхній видатний внесок та глибокий вплив на музичне відео та популярну культуру».

Майкл Джексон помер у віці 50 років після зупинки серця, спричиненої фатальною комбінацією ліків, які дав йому особистий лікар.

У той час як Уїтні Х'юстон померла у віці 48 років внаслідок випадкового утоплення, як фактори, що сприяють цьому, згадувалися хвороби серця та вживання кокаїну.

Вітні Х'юстон, скріншот відео
Вітні Х'юстон, скріншот відео

Привітавши своїх кумирів, Нікі завершила свою промову словами: «Дякую, що дали мені шанс здатися. MTV, дякую, що завжди були для мене дивовижними».

Вона також віддала належне людям, які дали їй величезні можливості, і відзначила Каньє Веста, Бейонсе, Мадонну, Мерайю Керрі, Емінема, Брітні Спірс та Ріанну.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чоловік Нікі Мінаж наразі перебуває під арештом.