Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, яка виконує поп з елементами електро-фолку та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто тішитьсвіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Виступи зірок для українських захисників та на благодійних концертах на підтримку постраждалих став якоюсь традицією, і Олександра Заріцька її активно дотримується. Артистка показала, як нещодавно відвідала бійців десь у лісі, точне місце не вказала.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

"Ми продовжуємо виступи для наших героїв, ці два дні ми провели разом з нашими ЗСУ, прикордонниками, парамедиками, волонтерами", - повідомила дівчина.

Військових зібралося чимало, і всі вони голосно аплодували співачці, підтримуючи її ініціативу. Сама Олександра зізналася, що цей виступ перед тими, хто щодня ризикує своїм життям, був дуже хвилюючим.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо під час її пісень герої сиділи, то коли зазвучав гімн, усі встали і приклали руку до серця. Картина була дуже зворушлива.

"Для нас це було дуже хвилююче та відповідально, пишаємося цими надзвичайними людьми та не перестанемо дякувати їм за все, що вони роблять для нашої країни та для кожного з нас.Слава нашим героям!💙💛" - написала Заріцька.

Раніше ми писали про те, що солістка "KAZKA" Олександра Заріцька показала, як гурт готувався до виступу на фестивалі з росіянами

Як повідомляв Знай.ua, солістка "KAZKA" Олександра Заріцька "ушляхетнила" виступ із росіянами на одному фестивалі: "Це було цінно"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" пішла стопами Аліни Паш і вляпалася у скандал із шанувальниками: "Компроміси неможливі"