Донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл виставила нові Instagram Stories, у яких відповіла на обговорення її знімків.

Дівчина часто викладає щось у цій соціальній мережі. За її життям стежать понад 45 тисяч чоловік і вона не соромиться демонструвати пишні форми, будучи неповнолітньою.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

"Багато хто з вас прийшов з примітивних TikTok-відео. Відпишіться, будь ласка, тому що пояснюватися за фото я ніколи не буду. Мені така примітивна аудиторія точно не треба. Я маю на світі все, що живуть, не думаючи про людину, щоб з'ясувати, що вони відчувають...", - пише вона в Instagram Stories.

Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories
Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Це можливо стосується ролика, де хлопець згадує слова, сказані Ольгою Фреймут.

"Якщо моя Злата, в неповні 18 прийде, нап'ється і запалить, я її вижену з дому", - говорила вона тоді.

А далі хлопець підставив кілька кадрів Злати Мітчелл, на яких вона грає зі своєю сексуальністю та інколи навіть без одягу.

"Чим більше заборон, тим більше хочеться, досвід із життя", "Одне рятувало, що тоді цього ніхто не знімав і в мережу не викладав", "Я теж так тусила, зате тепер спокійна жінка", - пишуть користувачі в коментарях.

@nazarkhassan

#фреймут #вихованнядітей

♬ оригінальний звук - Nazar Hassan

Нагадаємо, Ольга Фреймут згадала сусідів, друзів, молившись за них, і за тата: "Все було спокійно..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Фреймут знайшла майбутнє України, але "за поребриком" все по-іншому: "Ми дивуємо"

Знай.uа писав, дочка Ольги Фреймут Мітчелл приховала великі груди, згадуючи про спекотний відпочинок: "Буду брати тебе ..."