Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль розкрила мету своєї поїздки до Японії. Вона виступить 31 серпня на показі під час Fashion Week. Буде захід, організований на підтримку українського народу.

"Нехай музична Україна лунає на весь світ. Дуже щаслива з цього приводу", - поділилася співачка.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Але це ще не всі сюрпризи від Тіни. Як повідомила зірка, вона виступатиме не одна, а з американським діджеєм. Артистка співатиме саме під його аранжування. Більш того, репертуар Кароль теж підготувала незвичайний, хоча подробиць не розкрила. Вона виконає те, що знають українці, але закордоном ще не чули.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Зробила таку колаборацію. Він надав мені аранжування і я придумала, що на неї покласти, таке українське, яке ніхто ніде не почує закордоном", - повідомила Тіна.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка: "Я тебе люблю дуже давно"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль показала, в яких польових умовах живуть бійці під час війни: "Ми шукали Героїв, а вони серед нас"

Також портал Знай.ua писав, що воїн ЗСУ відобразив близькість з поцілунками від Тіни Кароль, будучи в окопах на війні: "Підтримує від початку"