Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Через війну з росією прем'єру навесні скасували і показ зовсім був під великим питанням, але нещодавно продюсери заявили, що все ж таки планують випустити 12-й сезон восени 2022 року.

Алекс Топольський випадково зустрів на своєму шляху маленьке цуценя. Чоловік повідомив, що тварина жила по сусідству, але втікла у пошуках їжі, зрештою загубилася. Він не зміг пройти повз і пригрів на своїх грудях. Ця картина напевно розчулить всіх дівчат.

Скріншот із Instagram, Алекс Топольський
Скріншот із Instagram, Алекс Топольський

А ще Холостяк зізнався, що йому подобається спостерігати за такими маленькими істотами, наче за дітьми. Більше того, він заявив, що потрібно зберігати свою внутрішню дитину, давати їй насолоджуватися життям.

"Тому що тільки тоді ми відчуваємо солодкий смак миті, коли відпускаємо себе та даємо собі дозвіл повноцінної експресії без внутрішніх переконань, оцінок та обмежень", - додав Алекс.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Топольському не завжди вдається зберігати безтурботне ставлення до того, що відбувається, але так жити набагато солодше, як він висловився.

Раніше ми писали про те, як виглядають "Холостяки" інших країн: українці порівняли та "зафукали" Алекса Топольського

Як повідомляв Знай.ua, Холостяк Алекс Топольський вийшов на зв'язок після довгого "затишшя" та "українізував" себе: "Те, що у нас ніколи не відібрати"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що найбільше цінує у житті - у росії з цим не знайомі: "Свобода та незалежність"