Зірка сопрано та брат ікони Бродвея Патті Лупоне, Роберт Лупоне, помер після битви з раком підшлункової залози, що спонукало світ акторської майстерності вилити шану.

Цю сумну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Як відомо, Роберт був братом легенди Бродвея Патті Люпоне.

Але зірка, яка померла після битви з раком підшлункової залози, також мала багато бродвейських заслуг.

Він грав у «Солодкому картоплі» Ноеля Кауарда в 1968 році, коли закінчив престижний нью-йоркський коледж виконавських мистецтв Джульярдську школу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

В інших своїх бродвейських виступах він з'являвся у фільмах «Хлопчики Мінні», «Ротшильди», «Чарівне шоу», «Вигляд з мосту», «Справжній Захід» та «Тисяча клоунів».

Роберт Лупоне зіграв сусіда Тоні Сопрано: скрін з відео
Роберт Лупоне зіграв сусіда Тоні Сопрано: скрін з відео

LuPone також знявся у низці популярних американських мильних опер; у тому числі «Дорожнє світло» та «Всі мої діти», причому в останньому він був номінований на денну премію «Еммі».

Але, безсумнівно, його найвідомішою роллю була роль професора Брюса «Куза» Кусамано у телевізійному хіті «Клан Сопрано», у якому він був у шести епізодах.

Куз був сусідом та лікарем Тоні Сопроано.

Ще одним культовим шоу, в якому з'явився LuPone, був "Секс у великому місті", в якому він зіграв Олена Шнайдера, сусіда Саманти Джонс.

На честь шановного актора ринули шану, і театральна спільнота пам'ятає зірку після його смерті.

Компанія Manhattan Class Company (MCC), яка відповідала за доставку на Бродвей дотепності, що отримав Пулітцерівську премію, опублікувала довгу заяву, в якій назвала LuPone «силою, захисником».

Колишній колега Ендрю Кларк також написав: «Безглузді новини про Боба Лупона. Я працював у MCC з 2015 року, і хоча наші шляхи та відділи лише час від часу перетиналися, він завжди був теплим та бадьорим. Гігант американського театру.

У LuPone залишилися дружина Вірджинія та син.