Відома українська співачка, яка після невдалого шлюбу з російським бізнесменом, повернулася в Україну, де займається творчістю та активно спілкується з шанувальниками. Дівчина розповідає подробиці особистого та творчого життя, за її акаунтом стежать 464 тисячі підписників

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Як відомо, під час окупації, співачка залишилася в Україні та зайнялася волонтерством. Її бойфренд, росіянин, підтримав дружину та залишився поруч з нею у важкі часи.

Його вчинком навіть захопився співак Павло Зібров. Він зазначив, що Роман Полянський є справжнім патріотом України.

А нещодавно у сторіс вона опублікувала фото найдорожчого у світі чоловіка - свого маленького брата. Варто зазначити, що співачка полюбляє проводити час з малюком.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На світлині хлопчик Михайло тримає у руках торт, на якому стоїть цифра "5".

"У моєї солодкої булочки день народження. Люблю тебе братику. Рости трішки менш збитошним, ніж ти є зараз", - написала Гросу.

З самого народження Михайлика співачка дуже раділа появі братика та няньчилася з ним, як з власною дитиною. Й зараз Аліна дуже часто поруч з ним. Її батьки тішаться з того, що Гросу багато часу приділяє брату. Проте старша сестра не дуже задоволена тим, що її братик занадто розбалуваний (збитошний).

Михайло Гросу,  скриншот: Instagram Stories
Михайло Гросу, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Павло Зібров захопився бойфрендом Аліни Гросу Романом Полянським: "Наш хлоп".

До слова, Аліна Гросу засвітила животик в спокусливому топі і розкрила секрет гарного настрою: "Яскраві фарби".

Раніше ми писали, що Аліна Гросу витягла з українців одкровення під час війни: "Страшно"