Відома українська модель і Міс Україна Всесвіт, Анна Неплях виявляється ще й завзята блогерка. Дівчина активно підтримує зв'язок з шанувальниками та ділиться з ними подробицями особистого й творчого життя. На її сторінку підписано 278 тисяч шанувальників

Анна Неплях, скриншот: Instagram
Анна Неплях, скриншот: Instagram

Варто зазначити, що українська модель увійшла до оргкомітету конкурсу "Міс всесвіт" та обурилась тим, що у ньому братиме участь представниця росії Анна Ліннікова. Тоді вона звернулась до організаторів через соціальні мережі, що з цим питанням поки відомо.

А нещодавно Анна зробила відверте зізналася у соціальній мережі. У своєму повідомлені вона звернулась до коханого, проте це не людина. Модель закохана у місто Рим та ніжно описала свою зустріч з ним після двох років розлуки.

"Ми не бачились 2 роки, хоча до того були не розлучні. Навіть ковід не зміг стати між нами, а от мої стосунки змогли… і в минулому році я мала лише один напрямок - на Кіпр! Але все крихке закінчується, а справжнє - залишається з тобою назавжди. Так як ти зі мною. Він прийшов у моє життя у далекому 2016. Я була юною моделькою, а він вже тоді був статнішим за всі статки. Це було кохання з першого погляду, подиху, дотику, якщо можна так сказати. Я ніколи не любила щось шумне і молоде, мені потрібна мудрість, досвід і неупереджена впевненість в собі. Він був таким. Ми з ним дуже схожі. Для нас обох важливий стиль і власний почерк....Для нас важливо смачно поїсти в компанії друзів. Ми шануємо сімейні цінності. Ми любимо кохати, кохатися, закохувати і закохуватися і ми знаємо, як це робити. 2 два роки ми не бачились. Але я все одно була твоя, а ти мій. Мій Рим", - написала вона та доповнила допис колажем фото з видами столиці Італії.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на "Міс Всесвіт" відмовилася повертатися до України: "Прокинулася в...."

До слова, українська модель Анна Неплях закликала організаторів "Міс Всесвіт" виключити росіянку з конкурсу краси

Раніше ми писали, що "М'ясистий л*бок": стало відомо, хто отримал титул "Міс Всесвіт 2021.