64-річна актриса Шерон Стоун розповіла, що її кинув молодший хлопець, коли вона відмовилася вводити ботокс після смертельного інсульту, що викликав крововилив у мозок.

Відповідий пост розмістили на порталі «DailyStar»

64-річна голлівудська актриса, яка нещодавно з'явилася на обкладинці Vogue Arabia, зізналася, що, незважаючи на те, що їй робили процедури в минулому, вона більше не наражається на косметичні поліпшення після жахливого інсульту в 2001 році.

Шерон стала секс-символом за одну ніч після своєї головної ролі в «Основному інстинкті» на початку 1990-х років та розповіла журналу, що її колишній хлопець припинив стосунки після того, як вона вирішила перестати робити ботокс.

Шерон Стоун: скрин з соцмережі
Шерон Стоун: скрин з соцмережі

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона розповіла: «Можливо, це було б дуже добре для вашого та мого его, якби я це зробила. Після цього я бачила його ще раз, а потім він більше не хотів мене бачити», – розповіла зірка журналу.

Однак Шерон не розкрила, ким був колишній коханець, який її покинув.

Проте її останні відомі стосунки були з 26-річним репером RMR, а в червні минулого року з'явилися повідомлення про те, що вони зустрічалися кілька місяців.

Шерон Стоун
Шерон Стоун

"У неї виразно спекотне дівчаче літо", - сказав джерело Page Six в той час, заявивши, що RMR думає, що вона "до біса крута", і він "поважає" колишню модель.

Під час свого польоту до слави актриса сказала, що їй робили косметичні процедури, у тому числі філери та ботокс.

Шерон розповіла про свої попередні косметичні поліпшення та пояснила, що вона переглянула свою позицію після того, як перенесла аневризму.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Шерон Стоун "зламала систему" у дуже сміливому купальнику.

Нагадаємо, зірка Голлівуду Шерон Стоун розповіла про свою несамовиту долю.