Дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника відповіла на дивні пред'яви у свій бік через те, що її діти нібито надто багато посміхаються у воєнний час. Засудили дівчину українці.

Про це Крістіна Решетник написала пост у своєму Instagram, за яким стежить понад 260 тисяч людей. Як пояснила дівчина, їй іноді "прилітає" від шанувальників за те, що вона показує радісні обличчя своїх трьох дітей, а в такий важкий для країни час це нібито неправильно.

Скріншот з Instagram, Христина Решетник
Скріншот з Instagram, Христина Решетник

"Я, як мама, намагаюсь, щоб мої діти усміхались і жили повноцінним життям - наскільки це можливо під час війни, та й враховуючи, що вони живуть під сиренами і бомбами від 24 лютого", - пояснила вона.

Дружина ведучого зазначила, що їхня сім'я нікуди не виїжджала з початку бойових дій, тому такі пред'яви недоречні. Вона заявила, що деякі підписники перейшли межу. А ще Христині іноді пишуть неприємні речі боти з росії, особливо коли вона показує досягнення ЗСУ.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Хоча… я розумію, що пишуть всілякі 🤮 ті, в кого нуль фото, російські прапори в профілі, чи явно не проукраїнські настрої! Особливо вони активізуються після моїх публікацій, що наші ЗСУ - найкращі і ми впевнено йдемо до перемоги!!! І як би не хотілось зіштовхнути нас чолами, не вийде! Українці сильні і непереможні! Доказано ЗСУ", - заявила Решетник.

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник відповів, чи вдасться "українізувати" Алекса Топольського у шоу "Холостяк": "З приводу дублювання..."

Як повідомляв Знай.ua, у "Холостячки" Григорій Решетник пообіцяв після війни "ВСУ має талант": "Такі ж танці, посмішки"

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник побратався з Артемом Пивоваровим і зізнався, за що його розпирає гордість: "Комбо талановитих людей"