Українська "Холостячка" та співачка Злата Огнєвіч написала текст зі звинуваченням урядової верхівки Європи, різних країн.

Нещодавно вона знову звертала увагу на важкі умови, в яких змушені перебувати воїни ЗСУ. У Instagram, де за її життям стежать близько 500 тисяч людей, вона часто викладає щось, включаючи фото та відео. За її словами, глави європейських держав дуже переживають, що для росіян знову опуститься "залізна завіса", зникнуть дипломатичні відносини... хоча рашисти продовжують війну в Україні вже понад 180 днів, вбиваючи як мирних жителів, так і наших військових.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Вони – це європейські та світові лідери. Переживають. Постійно чимось переживають... А ми — українці і ми — боремося. І в нас гинуть діти, а ще найкращі хлопці віддають своє життя! Наші будинки розвалені і долі скалічені", - пише Злата в публікації.

Тому боремося ми не лише проти агресора на фронті, але також проти мовчання та слабкості Європи. Ось лише свобода завжди переможе... нам ніхто не завадить бути незалежними.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

"Слава ЗСУ та всім тим, хто працює над тим, щоб найшвидше наблизити перемогу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, яку ціну доводиться платити, щоб перемогти: "Без сну"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Злата Огнєвіч зачарувала українців чуттєвим голосом - чесно, ніжно і без "фанери": "Магія"

Знай.ua писав, Даніель Салем, поки дружина з дочкою за кордоном, пристрасно припав до Злати Огнєвіч