Популярність до української співачки Роксолани Сироти, більш відомої як ROXOLANA, прийшла після участі у шоу "Голос країни-9". Останнім часом артистка все частіше радує слухачів своєю творчістю, а під час війни ще й підтримує ЗСУ, регулярно виступаючи на благодійних концертах.

Про особисте життя 25-річної співачки Росколани практично нічого невідомо, чи має молоду людину, а можливо навіть чоловіка, дітей. Ведучий шоу "ЖВЛ" Микита Добринін з'ясував, чому вона так уміло приховує подробиці своїх стосунків.

ROXOLANA, фото з Instagram
ROXOLANA, фото з Instagram

Дівчина стає все популярнішою в медіапросторі та її кар'єра, як вона зізналася, дуже вплинула на особисте життя. Реалізація у творчості не дає часу співачці задавати питання, де ж коханий, ревнувати і так далі.

Однак зірка не називає імені свого обранця, але судячи з усього, він у неї безперечно є.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Немає часу виїдати мозок ложечкою", - додала дівчина.

Вона не спеціально приховує хлопця і не розповідає про сім'ю. Артистка просто вважає, що це лише її особиста справа і знати про все аудиторії необов'язково.

Раніше ми писали про те, що ROXOLANA презентувала свою версію пісні Скрябіна "Люди як кораблі": для зйомки кліпу покликала переселенців

Як повідомляв Знай.ua, співачка Roxolana повідомила про загибель і поранення членів своєї команди після удару Росії у Вінниці: "Ніколи не пробачимо"

Також портал Знай.ua писав, що співачка ROXOLANA представила першу пісню після трагічної загибелі учасника гурту: "Життя знову розділилося на до та після"