Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров довів Машу Єфросініну до щастя за допомогою свого таланту. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров має багатотисячну армію шанувальників, що обожнює його творчість і уважно стежать за особистим життям та творчим шляхом виконавця. Сам співак намагається регулярно радувати шанувальників новими фото чи відео на своїй сторінці у instagram.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Артем Пивоваров показав уривок зі свого виступу. Артист дуже старанно виконує один зі своїх хітом, викладаючись на сцені на повну та випромінюючи неймовірну енергетику.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Шанувальники захопилися віддачею артиста, зокрема, не змогла встояти і телеведуча Маша Єфросініна. Вона зазначила, що творчість Артема Пивоварова змогла подарувати їй насолоду та його пісня постійно на повторі.

"На репіті", "Ну ще трохи і наживо почую, як уже я чекаю", "Неймовірний. Більш ніж кращий, дуже коханий, гордість", "Неймовірна енергетика", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров до війни встиг відпалити на сцені з мамою, яка зараз під окупацією Росії: "Танцівниця моя".

Також наш портал інформував, що Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка Сергія, облизнулася Полякова і навіть Зібров: "Такого мужика ховала".

Крім того, ми писали, Анна Андрійчук успішно осідлала жеребця після того, як стала колишньою Позитива: "Наїзниця моя".