Красуня з шоу «Британія має талант» Аманда Холден продемонструвала карколомний образ у повітряній жовтій сукні для свого останнього відео. Вона пародіювала впливову людину в соцмережах Патті Пінк Кейк.

Дані кадри Аманда Холден розмістила у своєму аканті у Instagram.

51-річна телевізійна красуня вирішила влаштувати з незвичайного випадку гаряче шоу, одягнувши повітряну жовту сукню і оголивши свої груди.

Вона відома тим, що збирала найталановитіших виконавців у Британії під час своєї участі у шоу ITV музичного магната Саймона Коуелла.

Аманда Холден: скрін з відео
Аманда Холден: скрін з відео

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Аманда привернула увагу до себе, коли пародіювала відому впливову людину в ретроспективному відео, опублікованому в Instagram у середу (31 серпня).

Аманда справила найкраще враження на зірку модного Instagram Патті Пінк Кейк, коли вона розповіла шанувальникам про своє останнє літнє вбрання з дуже шикарним акцентом.

Вона виглядала неймовірно, коли одягла жовтий сарафан з глибоким вирізом, який залишила розстебнутим, щоб подразнити своїми перевагами.

Нестаріюча бомба продемонструвала свою сенсаційну фігуру у сукні з декольте, а також завидну засмагу.

Окрім цього, Аманда вирішила доповнити образ витонченими намистами із бісеру та класичною колекцією золотих браслетів.

Вона сказала: «Зараз денний час, але все ще трохи сексуальний. Ви мене знаєте, це мені подобається».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Аманда Холден приголомшила мережу своїм двійником.

Нагадаємо, 51-річна Аманда Холден виставила свої "принади" напоказ.