Українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко активно веде власний блог в мережі instagram. Акторка ділиться з шанувальниками подробицями власного творчого життя. За її акаунтом з цікавістю спостерігають 212 тисяч підписників

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Як відомо, акторка залишається в Україні та бере активно участь в концертах "Дизель шоу" на підтримку України. А нещодавно зірка ненадовго пропадала з інформаційного простору, як з'ясувалося, її акаунт заблокували боти за патріотичні пости.

На щастя зв'язок з шанувальниками вдалося відновити й зірка продовжила спілкування. А на днях вона опублікувала відео на якому ридає за кулісами. Її колега, акторка Юлія Мотрюк заспокоює та каже:

"Буля, Буля, Буля, прибери сльози, прибери сльози. Расстроілась, що так швидко закончілось три концерти. Не плач, не плач, все буде харашо!"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Певно, Буля - так лагідно називала Вікторію подруга до шоу. Вікторія дослухалась подруги та заспокоїлась, в кадрі поправила свою зачіску та сказала:

"Чекаємо на перемогу"

Вікторія Булітко, скриншот: Instagram Stories
Вікторія Булітко, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" поділилася спогадами, як просиділа до світанку з Русланою Писанкою: "Знаю, ти зараз закриваєш небо".