Дружина знаменитого українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана засумувала за життям до війни і згадала, як "тусила" з подругами, зустрічаючи осінь. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сніжана Бабкіна дуже яскрава та багатогранна особистість, яка має значну кількість шанувальників. Дружина виконавця активно веде сторінку в соцмережах та радує новими фото, показуючи, зокрема, виворот сімейного життя. Так, цього разу вона поділилася атмосферним фото, на якому позує разом із чоловіком та дітьми.

Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram
Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram

На знімку Сніжана Бабкіна та її чоловік стоять обнявшись і милуються заходом сонця на тлі озера. Поруч із ними стоять діти і теж спостерігають за красою. Дружина музиканта поділилася не лише яскравим кадром, а й спогадами. Вона зазначила, що до війни вона зібралася з подругами першого дня осені і вони влаштовували свого роду "тусовку".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Завжди 1 вересня ми з дівчатками-мамочками пили вранці святкову каву, увечері їли святковий гриль із просеко. Так, по-Харківськи, тепло від усіх наших спогадів! Сьогодні немає поряд моїх дівчаток, усі вони розлетілися по всьому світу", - поділилася дружина. музиканта.

Раніше портал Знай повідомляв, що Сніжана Бабкіна розслабилася з Сергієм у Франції, дозволивши собі тарілку делікатесу: потім навіть в іншу країну потрапили.

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін переклав на українську один зі своїх найкращих хітів: "Є візитною карткою групи 5'Nizza".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?".