Відома блогерка, ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається зараз проєктом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона людей. А не так давно вона поскаржилася, що соціальна мережа банить її акаунт

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Як відомо, Маша Єфросиніна з початку повномасштабного вторгнення активно займається благодійною діяльністю. Варто зазначити, що ведуча займається дуже корисною справою - вона допомагає жінкам та дітям, які постраждали від війни, особливо тим, які отримали психологічні травми під час окупації.

А нещодавно вона опублікувала чорно-біле фото, яке на той момент відбило її внутрішній емоційний стан та поскаржилась підписникам за те, що через її публікації у соціальних мережах, акаунт зірки забанили. Вона попросила підписників підтримати її сторінку, а подію пояснила так:

"Добре, зараз ні новин, ні подяк, ні зборів. Просто зараз витягніть мене, будь ласка, своїми реакціями знову з цього клятого бану, в який я залітаю кожного разу, коли називаю кончених людей тими, ким вони є."

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Маша Єфросиніна, скриншот: Instagram Stories
Маша Єфросиніна, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що телеведуча Єфросиніна поскаржилася, що нікого не порадувала її українська мова: "Зміни ім'я, ти не Маша"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна показала силу українських сердець та схилила голову перед талантами: "Вони всі різні та магічні"