Відомий український хореограф та суддя телевізійних проєктів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці зі зірками" Влад Яма показав, як викрадачем дівочих сердець був багато літо тому. Відповідний знімок він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма, який виїхав до США, активно займається волонтерством, не забуваючи про рідну країну, а також підтримує зв'язок із шанувальниками. Він регулярно радує новими фото та відео на своїй сторінці в соцмережах, показуючи, що відбувається в його житті.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

Так, на цей раз Влад Яма вирішив порадувати шанувальників архівним фото. Хореограф показав, яким був у дитинстві, а точніше, коли пішов до школи. Він зазначив, що час пройшов дуже швидко, і він не усвідомлює, що його син уже пішов до школи.

"Наші діти заслуговують на те, щоб ходити до школи, а не бігати в бомбосховища... Досі не вірю, що син уже школяр", - зазначив Влад Яма.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Шанувальники захопилися маленьким Владом Ямою і натякнули, що він був справжнім викрадачем дівочих сердець.

"Красавчик", "Яке волосся!", "Це ж Влад на фото, а не син", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Влад Яма показав приклад, як прожити 50 років у шлюбі та витрачати гроші, яких немає: "Теплом повіяло".

Також наш портал інформував, що українська модель Анна Неплях зізналася, що не бачила коханого два роки: "Хоча, до цього були нерозлучні".

Крім того, ми писали, Даніель Салем повеселився із побратимами на передовій під звуки вибухів: "Без гумору неможливо".