Популярний країнський блогер Олег Машуковський, який завоював серця фанатів завдяки епатажному образу, сміливості, прямолінійності та почуттю гумору. Крім творчої діяльності в мережах TikTok та instagram, він ще займається візажем, не лише перевтілює зірок, а й сам не проти поекспериментувати з образами. А нещодавно він вирішив з'явитися на телеекранах

Олег Машуковський, скриншот: Instagram Stories
Олег Машуковський, скриншот: Instagram Stories

Як відомо, чого Олег тільки не робить заради своїх підписників. Одного разу він тролил сина співачки Ірини Федишин, він приміряв образи різних акторів. А потім він вирішив схуднути та пішов у спортивну залу.Потім взяв участь у кліпі Маші Кондратенко та показав, як "прокачує" свою сторінку.

А нещодавно на телеканалі "Київ" вийшов сюжет присвячений Машуковському. В ньому блогера назвали мільйонником та зауважили, що у Tik Tok 3,8 млн користувачів.

На запитання ведучого, чи блогер - це професія. Олег відповів, що, на його думку - це так. Вони платять податки та працюють з відомими брендами-рекламодавцями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Машуковський дав пораду як стати блогером на своєму прикладі. Олег наколи не розлучається з телефоном та намагається все максимально знімати на камеру.

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали".

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."