Відома українська співачка Христина Соловій натягла свою шкільну форму, яка виявилася їй трохи за розміром. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Чарівна Христина Соловій має численну армію шанувальників, із якими намагається постійно перебувати на зв'язку. Зірка регулярно радує їх новими фото та відео як з особистого життя, так і з виступів.

Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram
Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram

Цього разу Христина Соловій захопила українців доволі пікантним кадром. Співачка відшукала свою шкільну форму і після примірки вирішила сфотографувати себе в цьому вбранні.

"Хто влазить у свою шкільну форму - тому треба ще багато чого навчитися!", - підписала публікацію виконавиця.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Шанувальники зазначили, що образ Христини Соловій вийшов від слова зовсім нескромним, адже вбрання виявилося трохи не за розміром.

"Треш", "Контент наближається до категорії 18+", "Спідниця вже закоротка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Христина Соловій на заздрість Софії Ротару показала гори букетів, але визнала, що це для неї не пріоритет: "Великим задоволенням для мене..."

Також наш портал інформував, співачка Марія Бурмака показала, як виглядала, коли вперше приїхала з Харкова: "Мені було 22".

Крім того, наш портал інформував, чоловік Олі Цибульської вперше показав себе і відповів, як реагує на чутки про роман дружини з Дзідзьо: "Все має наслідки".