Молодший син Брітні Спірс Джейден зважив гарячі знімки поп-зірки в соцмережах і визнав, що причина, через яку вона це робить, може полягати в тому, щоб «привернути увагу».

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

40-річна Брітні опублікувала у соціальних мережах тонни пікантних фотографій після того, як її звільнили від 13-річного опікунства. На деяких із них вона зображена оголеною.

15-річний Джейден, який живе зі своїм батьком, колишнім чоловіком Брітні Кевіном Федерлайном, сказав, що соціальні мережі «допомагають» його мамі.

Син-підліток Брітні Джейден: скрін із соцмережі
Син-підліток Брітні Джейден: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Однак він наполягав на тому, що вона може робити це для привернення уваги, і припустив, що є велика ймовірність, що її ризиковані пости ніколи не припиняться.

Він сказав: "Соціальні мережі допомагають їй. Так що якщо вона хоче цього, я не збираюся ненавидіти її за це. У той же час вона має прийти до усвідомлення того, що заважає їй любити свою сім'ю. Це схоже на те, що їй потрібно опублікувати щось у Instagram, щоби привернути увагу. Це тривало роками, роками та роками, і є велика ймовірність, що це ніколи не зупиниться, але я сподіваюся, що вона зупиниться".

Повідомляється, що Джейден розповів про свою знамениту маму в новому інтерв'ю ITV News, яке вийде в ефір у п'ятницю (2 вересня).

Брітні Спірс: скрін із соцмережі
Брітні Спірс: скрін із соцмережі

Він сказав: "Я на 100% гадаю, що це можна виправити. Просто це займе багато часу та зусиль. Я просто хочу, щоб вона одужала морально. Коли вона видужає, я дуже хочу побачити її знову".

Підліток звернувся до своєї мами прямо, сказавши Брітні: "Я дуже тебе люблю і сподіваюся на краще для тебе. Можливо, одного разу ми зможемо сісти… і знову поговорити, і ми матимемо нормальну розмову".

Джейден також захищав свого діда Джеймі після консервації після того, як раніше затаврував його "в*родком".

Брітні Спірс та її діти: скрін із соцмережі
Брітні Спірс та її діти: скрін із соцмережі

Він сказав: "Я знаю, що всі звинувачують його за опікунство. Це батько дбав про свою дочку. Можливо, опікунство зайняло надто багато часу. Ось чому люди зненавиділи його. Ось чому моя мама злилася на те, що вона надто багато працювала. Їй слід було взяти перерву. Але він не заслуговує на всю ту ненависть, яку він отримує у ЗМІ. Мама перестає усвідомлювати, як сильно він піклується про неї. Я люблю його всім серцем. Він просто намагався бути батьком".

Як раніше повідомляв портал "Знай", охоронець безпорадної Брітні Спірс повідомив сумну новину про зірку.