У новому документальному фільмі колишня дружина MJ Деббі Роу шокує подробицями трагічної смерті короля поп-музики, оскільки вона показує, що частково винна у цьому.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

У новому американському документальному фільмі колишня дружина Майкла Деббі, 63 роки, розповіла глядачам, що могла б зробити більше, коли він звикли до болезаспокійливих.

У відео Деббі, з якою Майкл мав двох дітей, сказала: "Я мала щось зробити, але я цього не зробила. Є кілька людей, які померли від залежності, і до певної міри я була частиною цього".

Зірка трилера, який здобув славу після того, як прославився разом зі своїми братами у групі The Jackson 5 у 60-х, помер після того, як у його організмі було виявлено "достатню кількість пропофолу, щоб приспати носорога".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі
Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі

Деббі вийшла заміж за Майкла у 1996 році і стала сурогатною матір'ю для їхніх дітей.

Колишня дружина Майкла була асистентом провідного дерматолога Арнольда Кляйна, який помер у 2015 році та прописав Майклу знеболювальні.

Після смерті Майкла Дебі розповіла про те, що була його медсестрою, і про Арнольда, поки він лікував музиканта.

Деббі сказала Fox TV: "В основному я була такою ж поганою, як і Кляйн, і мені дуже шкода, що я брала участь у цьому".

У майбутньому документальному фільмі Деббі відмовилася обговорювати свій шлюб із Майклом і натомість розповіла про свого колишнього роботодавця, також відомого як батько ботокса.

Майкл Джексон, скріншот: YouTube
Майкл Джексон, скріншот: YouTube

У 2013 році Деббі звинуватила Арнольда в тому, що він підживлював пристрасть Майкла до наркотиків під час цивільного судового процесу щодо смерті зірки.

За свою кар'єру Майкл накопичив статки в мільйони, а коли він помер у 2009 році, його статки оцінювалися в 500 мільйонів доларів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Нікі Мінаж змусила планету плакати згадуючи Майкла Джексона та Вітні Х'юстон.