Оля Полякова - відома виконавиця, яка вирішила після низки скандальних висловлювань щодо переходу українською мовою вчити державній іншій зірок шоу-бізнесу.

Вона часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей. І першим гостем виявився Андрій Бедняков, відомий більшості по "Орлі та Решці".

Оля Полякова, кадр із кліпу "Эй, секундочку"
Оля Полякова, кадр із кліпу "Эй, секундочку"

"Вчимо нашу ніжну, українську мову разом зі мною та Бідняків у новому випуску патріотичного шоу країни! Яка наша мова багата, милозвучна, це чиста насолода щебетати ним! Ви знали, що таке джереґеля, баляндраси, заблуд? Не будьте невігласами, включайте ефір, удосконалюватимемося разом!", - пише Оля Полякова в публікації.

Ефір йшов протягом години та приніс море позитиву як для учасників, так і для глядачів.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"За що люблю Олю, що вона ніколи не ниє, що треба перейти українською мовою, вона не кричить, що в неї щелепи не такі", "Мені в голову теж прийшов нецензурний синонім до слова "говорити", "Якщо говорити солов'їною, то правильно без впливу іноземних слів" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка Сергія, облизнулася Полякова і навіть Зібров : "Такого мужика ховала"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова розповіла про таємного юнака Сергія, про якого мало хто знає : "Я взяла цього за шкірку і привела"

Знай.uа писав, Оля Полякова не змогла з Пивоваровим, а ось у Дорофєєвої все вийшло : "Кричать, вийшла каша"