Олександра Пустовіт, яка відома у соціальній мережі, як Саша Бо, одна з успішних українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний бізнес. Зараз вона активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. За її життям стежить 1,8 млн підписників

Саша Бо, скриншот: Instagram Stories
Саша Бо, скриншот: Instagram Stories

Як відомо, Саша - щаслива мама двох дітей. Тепер дівчина зустрічається зі стоматологом Платоном Тарнавським та справа йде до весілля. А ще вона вже підготувала до весілля білі туфлі та розповіла, що не хоче справляти дуже пишне весілля на якому гулятиме багато людей.

А нещодавно вона повідомила гарну новину - Саша разом з Платоном поєднали свої стихії. Поте, поки що мова йде не про весілля, хоча пара вже офіційно оголосила себе нареченими.

Перед весіллям вони вирішили об'єднати свої бізнеси. Відомо, що Платон відомий стоматолог, а Саша має власну клініку краси. Пара створила не просто новий заклад, вони масштабували його в бьюті простір. В ньому знаходиться естетична косметологія, інноваційна стоматологія, гінекологія, масаж та простір краси, в якому майстри надають послуги зі створення стильних зачісок та макіяжу. Крім того, в закладі діють курси з вдосконалення майстерності краси.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Саша на своїй сторінці опублікувала фото, на якому вона з нареченим святкує цю подію та написала:

"Ми об'єднали наші стихії"

А Платон додав, що вони прискіпливо готувалися до цієї події.

Саша Бо, скриншот: Instagram
Саша Бо, скриншот: Instagram

Нагадаємо, Саша Бо згадала про мрію, яку так і не встигла здійснити до війни: "Підсвідомий тиск обставин на голову".

До слова, після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".

Раніше ми писали, що українці засудили Сашу Бо за величезні зуби і надуті губи: "Була такою милою".