Відомий ведучий радіостанції "Люкс ФМ" не тільки спілкується з шанувальниками на робочому місці, а й активно веде власний блог в соціальній мережі instagram, на якому він не лише розповідає подробиці особистого життя, а й зустрічається з цікавими особистостями. на його акаунт підписані 159 тисяч осіб

Слава Дьомін, скриншот: Instagram
Слава Дьомін, скриншот: Instagram

Варто зазначити, що радіоведучий з почуттям гумору не проти пошуткувати у своїх передачах або на сторінках соціальних мережі так, нещодавно, жартома, під час концерту Наді Дорофєєвої, він зайшов разом з сином у гримерку Наді та показав нового нареченого співачки. Син Дьоміна підійшов та обняв Надю, Слава не залишив цю подію без уваги.

Цього разу він вирішив пошуткувати над колегою Тетяною Татарченко, яка веде на радіо "Люкс ФМ" ранкове шоу "Зарядка".

Так, Дьомін вирішив на шоу "Слава+Таня" арешті відкрити карти та сказав, що по паспорту Таня Татарченко не Таня - це її псевдонім, а її справжнє ім'я: Сара Фраумахт Лачіта ла Бомба. Слава навіть зауважив, що спеціально виписав її ім'я та зауважив, якщо шанувальники побачать Таню на вулиці. то можна крисати - ла Бомба.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Таня у відповідь йому сказала:

"Шо ти мелеш, дурачина. Якщо я ла Бомба, то ти - Слава Педро Хуліо Бомбальєра"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін висміяв Кіркорова, який "зафукав" світовий бренд одягу, щоб порадувати путіна: "Що ж він тепер носитиме..."

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".