Актор та ведучий, переможець "Холостячки" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт зміг завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися і далеко не хепі-ендом. Дотепер Олександр офіційно не представив своєї пари та не розповідає про своє особисте життя. У соцмережі Instagram на його сторінку підписані 300 тисяч людей

Олександр Еллерт, фото: СТБ
Олександр Еллерт, фото: СТБ

Як відомо, актор зараз перебуває у США. Нещодавно опублікував фото, де він лежить на шезлонгу на закордонному відпочинку, а саме - в Америці. Шанувальники обурились, що під час війни Еллерт не просто виїхав, а й дозволив собі відпочинок за океаном. Деякі підписники назвали його зрадником. Варто зазначити, що Еллерт не переймається реакцією хейтерів.

А нещодавно в сторіс він показав, що він вже не в Америці, а в Лондоні. Актор зняв відео десь у громадському місці, видно він кудись йде та щось шукає. Судячи з підпису відео, він не в США, а у Великій Британії.

"Отвечу сразу всем вам как там the capital of Great Britain", - написав він.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Він також розповів, що все у Великій Британії шалено дорого, тут самий дешевий магазин - це газетний, розповідає актор. Він хотів купити собі щось, щоб почитати англійською, проте вони коштують від 10 фунтів, проте не купив й обурився на такі високі ціни.

Олександр Еллерт, скриншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт зміг возз'єднатися з Ксенією Мішиною, холостячка видала правду: "Просто були разом"