Наталя Денисенко мало не підвела жіночу команду Лесі Нікітюк на шоу "Хто зверху", де опонентами була чоловіча команда з капітаном Сергієм Притулою.

Тому зірка серіалу "Кріпосної", в якому також знімалася і "Холостячка" Ксенія Мішина, побігла здобувати перемогу безпосередньо в Притули у конкурсі "Правда/брехня".

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Завдання учасників у тому, щоб розповісти історію чи назвати факт подумки. Супернику потрібно було відгадати, чи це правда.

Денисенко запитала у Притули, чи правда те, що вона офіційно виходила заміж за свого чоловіка Андрія Фединчика 4 рази.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Сергій Притула вирішив, що саме офіційно це неможливо і це брехня, але він не знав про одну особливість Наталії.

"У нас з Андрієм було 5 весіль, одне з них - кіновесілля, коли ми ще не були чоловіком і дружиною, але офіційно я виходила заміж за нього 4 рази. 4 весілля та 4 документи. Ми одружилися в різних країнах і у мене було 4 весільні сукні, 4 весільні документи, 4 офіційні церемонії тому що я люблю бути нареченою" , - розповіла Денисенко.

Нагадаємо, що зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко поважає Галкіна за втечу з росії, але все одно хоче забути.

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" тюкала чоловіка Фединчика у ЗСУ за російську мову.

Також стало відомо, що племінник Наталії Денисенко з "Кріпосної" може спробувати її вбити: "Я відправляла відео".