Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна виконала пікантний танець на пілоні, викликавши захоплення у шанувальників. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна, крім акторської майстерності, має й низку інших талантів. Так, зовсім недавно вона почала вчитися танцям на пілоні і вже досягла дуже добрих результатів. Водночас вона намагається знаходити час для спілкування з шанувальниками та регулярно радує їх яскравими фото чи відео.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Сагайдачна розучила новий досить пікантний танець на пілоні і не втрималася, щоб не похвалитися. На новому відео актриса чуттєво виконує танець у крихітному топі, ледь помітних шортиках та ефектних туфлях на високій шпильці.

"У кожного свій спосіб зараз жити. Моя психотерапія - це танці. Рухаюся заради життя", - підписала ролик актриса.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У коментарях зірку похвалили, зазначивши, що танець вийшов дуже гарним та витонченим.

"Абсолютний кайф! Витончено і красиво!", "Супер красуня", "Дуже красиво. Красуня", - захопилися шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аня Сагайдачна з "Кріпосної" розповіла, як уникає виконання подружніх обов'язків перед чоловіком: "Я вся мокра".

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес згадав про дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Крім того, наш портал інформував, Сніжана Бабкіна засумувала за колишнім життям і згадала, як "тусила" з подругами: "Пили вранці, увечері їли".