Популярна українська співачка Надя Дорофєєва останнім часом все частіше тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

До Наді цього року прикута особлива увага. З початком війни шанувальники переймалися розлученням Наді та Дантеса. Потім активно обговорювали роман з Михайлом Кацуріним.

Після гастролей з благодійними концертами Надя Дорофєєва повернулась в Україну. Вона вже встигла провести благодійні концерти для українських захисників та зустрілася з легендарним псом Патроном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Ще й галасу наробив її чоловік Дантес, який відверто зізнався, що у Наді були стосунки з Михайлом Кацуріним, в той час, як він розважався з його дружиною.

Варто зазначити. що про те , чим займається Михайло Кацурін у ЗМІ багато версій. Говорять, що він був власником кількох нічних клубів та навіть намагався створити власний бренд одягу. Проте більшість сходяться на версії, що він ресторатор.

Надя зробила селфі перед великим дзеркалом. На фото вона у білих широких штанах з величезною діркою на коліні, грубій зеленій кофті та зверху накинула легку куртку сірого кольору.

У дзеркалі відбивається частина приміщення кухні. Варто зазначити, що воно має досить велику квадратуру з білими меблями.

З цього приводу Надя задала про акаунт її фан-сторінки. посилання на яке вона опублікувала на фото. Останнім часом вона часто на ньому публікувала їжу. А можливо, співачка хотіла показати, чим її кормить Кацурін.

Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"