Тіна Кароль рік тому зі своїм цілком дорослим сином Венею дуже полюбила екзотичніші подорожі. Цього не могла не відзначити незамінна ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча.

Звичайно, зараз Тіна опинилася в Японії, але ж це не відпочинок, а робота і підтримка України.

Співачка була в таких країнах, як Ісландія та Намібія, і до початку повномасштабної війни будувала нові плани на відпустку.

"Я розповім, коли це станеться, тому що я готую це, як секрет і він як побачить це інтерв'ю.. Або бабуля прийде і скаже, щоб її з собою покликали", - пожартувала екстренерка шоу "Голос країни".

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Коли у Веніаміна був день народження, йому виповнилося 13 років, Тіна Кароль подарувала йому дуже цінний подарунок.

"Від мене особисто, він замовляв, геймстейшн. Я йому подарувала, бо він добре вчиться".

Проте за навчанням та розвагами її синові навіть не хочеться думати про дівчат. 2 роки тому він так і сказав мамі: "Дівчатка ніколи. Це тільки для підкаблучників дівчата. Які дівчатка?"

Але зараз на запитання зіркової мами про дівчаток Веня лише посміхається.

Також синові Кароль у школі кажуть, що в нього занадто молода мама і може це сестра, а сам Веня впевнений, що мама пофарбувалась у білявку, щоб виглядати ще молодшою.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тіну Кароль знайшли на смітнику, а колишній Дорофєєвій Дантес одразу заступився.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка.