Одна з успішних українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний бізнес, Саша Бо, справжнє ім'я Олександра Пустовіт, зараз активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. За її життям стежить 1,8 млн підписників, яким вона повідомила, що вдруге вийшла заміж

Саша Пустовіт, скриншот: Instagram
Саша Пустовіт, скриншот: Instagram

Як відомо, Саша була 6 років одружена з відомим на той час блогером Ігорем Пустовіт. В шлюби у них народилися двоє синів. Проте, довго разом прожити вони не змогли та розішлися з величезним скандалом, який ще довго лунав у соціальних мережах.

А нещодавно, 3 вересня 2022 року Саша вирішила вдруге випробувати долю та поєднати своє життя з відомим стоматологом Платоном Тарнавським. Перед весіллям пара символічно поєднала бізнеси.

Для церемонії блогерка обрала білу довгу сукню, яка стильно підкреслила її витончену фігуру та водночас не мала зайвої мішури. Замість фати у нареченої в волоссі була біла квітка. А доповнював образ ніжний букет білих півоній.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Саша Бо, скриншот: Instagram Stories
Саша Бо, скриншот: Instagram Stories

Наречений на церемонію приїхав у світло блакитному костюмі та білій сорочці. Варто зазначити, що кольори неймовірно пасували Платону.

Як панувала Саша, подію вони відзначали у невеликому колі гостей, а на другий день після весілля Сага влаштувала ранкову фото та відеосесію, по яку, як вона зізналася, вже давно мріла.

Саша Бо та Платон Тарнавський,  скриншот: Instagram Stories
Саша Бо та Платон Тарнавський, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Саша Бо згадала про мрію, яку так і не встигла здійснити до війни: "Підсвідомий тиск обставин на голову".

До слова, після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".

Раніше ми писали, що українці засудили Сашу Бо за величезні зуби і надуті губи: "Була такою милою".