Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Через війну з росією прем'єру навесні скасували і показ зовсім був під великим питанням, але нещодавно продюсери заявили, що все ж таки планують випустити 12-й сезон восени 2022 року.

Алекс Топольський вирішив підігріти інтерес шанувальниць перед прем'єрою "Холостяка", яка відбудеться вже 30 вересня на телеканалі СТБ. Герой шоу розмістив гаряче фото у напівоголеному вигляді і тепер усі можуть добре розглянути, що приховується під його одягом.

Скріншот із Instagram, Алекс Топольський
Скріншот із Instagram, Алекс Топольський

А похвалитися чоловікові є чимось. У нього справді гарне, струнке та підтягнуте тіло.

"Холостяк" також захотів змотивувати тих, хто шукає відмовки та не займається своїм тілом. За його словами, потрібно просто підняти п'яту точку з дивана, працювати та повірити у себе.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Ти можеш сказати, що в тебе погана генетика, поганий обмін речовин, а можеш просто підняти свою дупу з дивана і почати працювати над собою, поставити собі за мету і вірити в себе. У цьому випадку ти обов'язково досягнеш успіху", - написав Топольський.

Раніше ми писали про те, що Алекс Топольський з "Холостяк-12" втік 11 років тому, але залишився вдячний Зеленському: "Не був переповнений гордістю"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяк-12" з Алексом Топольським повертається, незважаючи на війну - відома дата

Також портал Знай.ua писав, що "Холостяк" Алекс Топольський розкрив, чому не розумів свого батька в дитинстві: "Терпіти не міг..."