Кажуть, що Елтон Джон не планує повертатися у турне та використовує свої останні концерти, щоб попрощатися зі своїми шанувальниками.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Чоловік та менеджер Rocketman Девід Ферніш каже, що «все можливо» з цифровими технологіями, які дозволяють ABBA подорожувати світом як цифрові аватари самих себе.

Девід сказав: "Я відчайдушно хочу побачити шоу Abba Voyage. З технологіями можливо все – ми збираємося сісти та обговорити це".

75-річний Елтон має завершити свій тур Goodbye Yellow Brick Road у липні наступного року після 329 концертів, і Девід наполягає, що він не повернеться на гастролі у плоті.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Він сказав: "Все, більше ніяких гастролей ми справді закінчимо. Він хоче як слід попрощатися зі своїми шанувальниками. Нам обом стає все важче бути далеко від наших дітей. Ми провели так багато часу разом в ізоляції — це було благословенням та подарунком, бо це так глибоко зміцнило наш зв'язок із нашими дітьми. Він хоче велику перерву. Це не виключає одноразового виступу чи відвідування іншого місця".

Елтон Джон і Девід Ферніш, фото: hellomagazine
Елтон Джон і Девід Ферніш, фото: hellomagazine

Перспектива того, що Елтон перетвориться на голографічного виконавця, використовуючи зменшення віку в стилі Abba, 3D та ефекти зеленого екрану, виникає, незважаючи на те, що виконавець був технічним динозавром, коли Девід став його менеджером.

Девід: "Він не розумів цифровий світ. Він навіть не мав комп'ютера. Елтон ніколи не мав бізнес-плану. Усі просто крутили тарілки. Ніхто у його організації будь-коли вимовляв слово "цифровий". Щоб перетворитися на супертанкера, такого як Елтон, і реструктурувати весь свій бізнес, щоб у вас просто не було цієї залежності від одного джерела доходу – гастролей – потрібен час".

Тур Елтона обіцяє стати останнім у його кар'єрі.

Перед своїм останнім шоу він подякував своїм шанувальникам за їх підтримку протягом усієї його довгої кар'єри, раніше написавши у Твіттері: "Дякую, що розділили зі мною цю подорож. Я дорожу цими спогадами, які ми створюємо разом. Це було не що інше, як неймовірне, і я з нетерпінням чекаю на зустріч з вами дуже скоро востаннє в моєму турі Farewell Yellow Brick Road Tour".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Елтон Джон закликає людей усіма силами допомогти Брітні Спірс.