Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко поділився невеликим відео у Instagram Stories, чим заінтригував шанувальників.

Чоловік Насті Каменських не з'являвся в Україні від початку повномасштабної війни, розпочатої рашистами 24 лютого 2022 року. Йому вдалося зі співачкою виїхати закордон незадовго до цього дня, згодом виявляючи свій "патріотизм", сидячи в Іспанії.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

Через те, що Олексій не має сміливості повернутися на Батьківщину, на нього обрушилося багато ненависті від імені простих українців. Наразі Потап поділився кадрами Києва з метро... що могло б говорити про його повернення до столиці, але ні.

Потап, скріншот: Instagram Stories
Потап, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Потап, скріншот: Instagram Stories
Потап, скріншот: Instagram Stories

Потап, скріншот: Instagram Stories
Потап, скріншот: Instagram Stories

Це відео його фанатки, яка зняла пересування київським метрополітеном, мостом через Дніпро, просто додавши пісню Потапа під назвою "Київ".

"До сліз... Живу зараз в іншій країні, але як же люблю це місто", "Київ набагато красивіший за Париж, Берлін! Такий затишний, зелений, чистий, різний і просто рідний", "У кожній ноті відчувають особливі почуття до рідного місту", "З Празькою на Арсенальну до школи їздила... пройшла маршрутом дитинства", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці запідозрили Настю Каменських у вагітності, поки вона думала про осінь: "Хочеться трусики"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап знайшов причину, чому Україна різко відокремилася від СРСР у 1991 році: "Привітали салютом"

Знай.ua писав, після повернення Насті Каменських Потапа назвали розчарування року: "У 2014 році казав, що візьме до рук зброю"