Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Слава Камінська продовжує будувати життя далеко за межами України. Разом із двома дітьми артистка перебралася до Нідерландів через війну з росією, але намагається не нудьгувати.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Наприклад, нещодавно вона відвідала неймовірний пляж, на якому були величезні геометричні конструкції. І звісно, ​​куди ж без фото у купальнику.

Артистка дозволила шанувальникам розглянути свої прекрасні ніжки та округлу попу. Варто відзначити, що синій колір їй дуже личить.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Скріншот із Instagram, Слава Камінська
Скріншот із Instagram, Слава Камінська

"Вигуляла свій улюблений купальник 👙 на північному морі 🥳 Морські котики були щасливі 🤪 А медузи мало не здохли від захоплення 😜🤩", - жартівливо написала Камінська.

Шанувальники завалили зірку хвалебними комліментами та високо оцінили її розкішну фігуру.

Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/
Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/

Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/
Коментарі - instagram.com/slava_kaminska/

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська розповіла про дику зраду, але Влада Яму не проведеш: "Мене провтикали"

Як повідомляв Знай.ua, Слава Камінська вийшла на вечірній променад і нарвалася на критику через "перероблену" особу: "Щось між Повалієм та Біликом"

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила підписників: "Настільки тупе фото"