Найвідоміша родина реаліті-шоу повернулася з безліччю нових драм, щоб розважити своїх відданих шанувальників. Однак не все радісно, ​​як здається.

Цю новину надали на порталі «DailyStar»

Майже двохвилинний офіційний перший погляд на другий сезон The Kardashians, який дебютує щотижня, починаючи з 22 вересня, показує, як кожен член сім'ї Кардаш'ян розповідає про свою боротьбу та перемоги.

Кім Кардашян говорить про свій "сезон незалежності" і навіть не згадує Піта Девідсона.

41-річна Кім написала фанатам у Твіттері після падіння з проханням стежити за щотижневими нагадуваннями про їхнє шоу Hulu.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Вона сказала: "Не можу дочекатися, коли ви, хлопці, побачите другий сезон # thekardashians. Цей твіт для щотижневих нагадувань від @kardashianshulu і не пропустіть прем'єру 22 вересня на Hulu".

Кім Кардашьян. Фото: Instagram
Кім Кардашьян. Фото: Instagram
Кім Кардашьян. Фото: Instagram

Трейлер показує безліч драматичних сюжетних ліній, у тому числі визнання Кім, що вона була "засмучена" реакцією на її сумнозвісні коментарі.

Також засновниця Skims обговорює суперечку зі своєю сестрою Хлоєю.

"Ви бачили всю негативну реакцію на інтерв'ю Variety?", - Кім говорить у закадровому оповіданні.

"Ніхто вам не співчуває", - відповідає співзасновник Good American.

"Я засмучена, і я розумію, чому люди були засмучені", - зізнається Кім.

Кім стала вірусною у березні після того, як порадила жінкам у бізнесі "підняти свою чортову д*пу і працювати".

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Кортні Кардаш'ян також зазнала величезної критики за підтримку коментарів Кім, оскільки вона провела кілька сезонів колишнього сімейного шоу "Іти в ногу з кардашцями", обговорюючи, як мало вона хоче працювати.

Таємнича хвороба мами Кріс Дженнер також знаходиться в центрі уваги в тизері Кардаш'ян, який показав її ліжку, що лежить на лікарняному.

"Я не можу сказати своїм дітям, що я налякана", - крикнула Кріс на сповіді, витираючи сльози. "У них достатньо проблем. Їм не треба турбуватися про маму", — чути, як вона каже, коли кадри показують, як її відвозять на лікарняному ліжку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кортні Кардаш'ян застали за дивностями у громадському чоловічому туалеті з брудними пісуарами.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян в обтягуючій прозорій сукні перетворилася на "бочку".