Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 590 тисяч людей.

Даша Астаф'єва показала свій непоганий результат риболовлі, для якої вона прокинулася і вибралася на озеро спозаранку. Варто зазначити, артистка не вперше "полює" на здобич, вона досить сильно пристрастилася до такого виду відпочинку. А ось хто її компаньйон, який робить фото, невідомо.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

У кадрі зірка, одягнена в мішкуватий костюм і теплий пуховик, тримає в руках величезного судака і задоволено посміхається. Також Астаф'єва зазначила, що від долі не втечеш, як це й сталося зі спійманою рибкою.

Проте артистка не засмажила бідолаху, а навіть навпаки - зглянулася і випустила в озеро, назад до своєї родини. Понад те, ще й поцілувала на прощання.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Показати ще

"Від долі не сховаєшся…(с) Доля Вікторівна Астаф‘єва. Судачок поцілований і випущєний назад до своєї родини", - написала Астаф'єва.

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва розповіла, як її "оновила" війна і дала пораду недругам: "Е@ніться головою"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва про нові традиції українців та круті безпілотники для наших ЗСУ: "Важлива штука"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва роздяглася до трусиків, показавши свою гордість: "Мішок з-під картоплі"