Радник Офісу президента України Олексій Арестович нечасто ділиться подробицями зі свого особистого життя. Відомо лише те, що вона в нього є, і лише зрідка з'являється із сім'єю на загальних фотографіях.

Нова публікація виявилася приємно несподіваною та рідкісною. Там позаштатний співробітник ОПУ разом із дружиною Анастасією. Розмістив він кадр на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Вони разом із дружиною були на одній із столичних заправок, і прийшла ідея сфотографувати цей момент. Не можна не відзначити схожість пари, а це, як зазначають експерти, є ознакою гарного шлюбу.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

"Сфоткався з дівчиною на заправці. Виявилося - дружина) ну що ти робитимеш ..." - сказано у підписі під фото. Олексій Арестович знову натякнув на свою популярність серед особин жіночої статі.

У коментарях користувачі також відзначили, як пара схожа один на одного.

"Яка гарна пара";

"Дуже красива у вас дружина";

"Вже навіть дружина має чергу на фото займати. Ця популярність)))";

"Дуже схожі між собою";

"Красива".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

До речі, нещодавно для журналу Elle Анастасія розповіла, як ставиться до того, що її чоловік дуже популярний серед інших жінок, і чи не ревнує вона його.

"Популярність чоловіка органічно вбудована в наше повсякденне життя ще з нашого знайомства. Я цілком свідомо приймала рішення пов'язати життя саме з такою людиною, так що процес адаптації вже давно пройшов. А те, що до нього прикута велика увага жіночого і, на мою думку, не менше чоловічої аудиторії, мене тішить. Чим більше людей почуватимуться впевнено і будуть інформовані, тим краще", - зізнається вона.

Олексій Арестович з дружиною Анастасією, скріншот з відео
Олексій Арестович з дружиною Анастасією, скріншот з відео

Нагадаємо, що вони одружені з 2015 року, і виховують двох спільних дітей – сина Олександра та доньку Вероніку. Також у Олексія є дочка від першого шлюбу Аеліта.

Нагадаємо, що Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович закликав нікого не вірити в слова Кремля про переговори, які хочуть набратися сил

Також, Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .